Här igen!

U U S I   B L O G I ,  U U S I   A L K U

Olen Eve, 24-vuotias opiskelija. Opiskelen Turun yliopistossa viidettä vuotta, ja tarkoituksena olisi valmistua ensi vuonna. Asustelen täällä Turussa poikaystäväni (vai pitäisikö sanoa avomiehen) ja mäyräneiti Doriksen kanssa.

Tämä on ties kuinka mones blogini! Aiemmin olen kirjoittanut niin koirista kuin hevosistakin.. Tällä hetkellä kirjoitan myös Turun Ylioppilaskyläsäätiön sivuilla sisustus- ja opiskelupainoitteista blogia.

Tässä blogissa tullaan keskittymään arkipäiväisiin asioihin. Sisustus, asusteet ja kauniit kuvat ovat lähellä sydäntäni. Näiden lisäksi tullaan ehkä näkemään myös päivän asuja – kunhan rohkaistun tarpeeksi siirtymään kameran takaa sen eteen.. Yritän myös tehdä kuukausittain ”Kuukausi kuvina” -postauksen, johon kerään kuukauden aikana räpsimäni puhelinkuvat. Tämän lisäksi luvassa on täydellisestä laukku- ja huiviperheestä haaveilua, kuvia vaaleasta kodista, hölmöjä otoksia mäyräkoirasta… Saattaapa sekaan eksyä muutama videokin!

Tämän ensimmäisen (ja äärettömän sekalaisen) postauksen myötä haluaisin vain toivottaa kaikki mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s