Minimatka Gdanskiin

Ihana miniloma Gdanskissa takana!
gdansk2
Ensimmäinen päivä kului lähinnä shoppailen. Kiersimme sekä Gdanskin keskustassa sijaitsevan Madison-ostoskeskuksen että Baltic Galleryn. Huhhuh, en edes uskalla arvata, montako kilometriä pelkästään noissa kahdessa kauppakeskuksessa tuli käveltyä. Kyllä noiden jälkeen Suomen (ja erityisesti Turun, heh) kauppakeskukset tuntuvat aika pieniltä..
gdansk3
Toisena päivänä päätimme kiertää hieman kaupunkia. Huomasimme, että tiistaisin museoihin on vapaa pääsy, joten pienen etsimisen jälkeen päädyimme Meripihkamuseoon. Ihan kaikkea emme museon tarjonnasta ymmärtäneet, sillä opasteet ja infotaulut olivat vain puolaksi ja saksaksi. Kauniita juttuja joka tapauksessa! Vaikkei mikään meripihkainen oikein olekaan ”minua”, oli silti mahtavaa ihastella, mihin kaikkeen siitä onkaan. Oli meripihkasta valmistettuja koruja, vaatteita, päähineitä.. Iltapäivällä ajelimme taksikyydillä vielä Fashion House Outletiin. Hieman pelkäsin mopon lähtevän käsistä, mutta yllättävän hyvin osasin hillitä itseni!
gdansk5

gdansk6

gdansk7

gdansk8
Kolmas päivä olikin sitten matkustuspäivä. Kaiken kaikkiaan Gdanskista jäi mukava tunnelma. Palaan sinne varmasti. Ehkä jo keväällä, vaikkapa tyttöporukalla. Ihastelemaan, maistelemaan ja tietysti ostoksille!
gdansk12

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s