Zakup

Ajattelin esitellä Gdanskin ostokset erillisessä postauksessa, vaikkei niitä kovin paljoa tultu tehtyäkään. Vaikka kaikki oli äärettömän halpaa, yritin pitää itseni kurissa. Ei mitään turhaa. Oli paljon kivempaa hypistellä, katsella, ihmetellä ja sovittaa.

Oli kuitenkin muutama juttu, joita lähdin Puolaan metsästämään. Ensimmäinen oli keltainen bleiseri. Tästä olin siis haaveillut jo kauan ennen matkaa. Luonut päässäni mielikuvan keltaisesta bleiseristä ja valkopohjaisesta kukkapaidasta. Ihanan keväistä! Ja niin tyttömäistä! Harmikseni en kuitenkaan ole täältä löytänyt tarkoituksiini sopivia vaatekappaleita. Olen etsinyt, kysellyt, sovittanutkin. Mutta mikään ei ole tuntunut omalta. Aina on ollut jotain vikaa. Ja vaikken kukkapaitaa löytänytkään, niin bleiserin minä löysin. Keltaisen. Pehmoisen. Ja niin minun näköiseni!
ostos1
Myös farkkupaita on kuulunut ostoslistalleni jo varmaan vuoden verran. Olen etsinyt vaaleaa, kivoilla yksityiskohdilla. Viime vuonna vannoin pitsiyksityiskohtien nimeen, mutta nähdessäni tämän paidan, tiesin rakastavani farkun ja helmien yhdistelmää. Kunhan saan pientä päivetystä pintaan, aion pukea tämän heti päälleni!ostos3

ostos2
En ole mikään huulipunien himokäyttäjä. Hieman arastelen niiden kanssa. Pelkään paitsi näyttäväni suttuiselta myös sotkevani sillä kaiken mahdollisen. Hampaat ja.. Niin, minkä? Arastelustani huolimatta olen kuitenkin pitkään pohdiskellut kirkkaanpunaisen huulipunan hankintaa. Aika hassu haave tällaisella arkajalalla siis!

Koska en kuitenkaan ole ollut varma, olisiko puna sittenkään minun juttuni, olen lykännyt sen ostamista aina vaan. En halua sijoittaa rahaa (ainakaan paljoa) johonkin sellaiseen, jota en ehkä tulekaan käyttämään.. Mutta sitten törmäsin tähän. Ihanan kirkkaaseen huulipunaan, mukavaan myyjään ja alle kahden euron hintaan. En vain yksinkertaisesti enää voinut jättää ostamatta! Pari kertaa olen sitä kokeillut, turvallisesti kotona tietenkin. Kovin on punaista, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Poikaystäväkin alkaa hiljalleen tottumaan. Ehkä pian uskallan liikkua punattuine huulineni kodin ulkopuolellekin…
ostos4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s