Kahvittelua

Tänään sain nauttia paitsi ystävieni seurasta myös ranskalaisesta tunnelmasta!

Ystäväni suosituksesta päädyimme Café Voltaireen Aninkaistenkadulla. Paikka oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta voi, miten rakastuinkaan! Sydämellinen isäntä, mielenkiintoinen sisustus, lämmin tunnelma, loistava palvelu.. Puhuimmekin ystävieni kanssa, että tuntui, kuin olisimme olleet ulkomailla! Mutta silti paikka oli kovin kotoisa. Olohuonemainen. Sellainen, jossa viihtyy helposti tunnin jos toisenkin. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi! Ja ihan varmasti eksyn itsekin vielä tänne..

Itse join suuren kupillisen kaakaota sekä maistelin tuollaista täytettyä lettua (en kuollaksenikaan enää muista sen oikeaa nimeä!), jossa oli sisällä tomaattia ja suurta rakkauttani, vuohenjuustoa. Nam!
Pahoittelut erittäin huonosta kännykkälaadusta..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s