Lazy Tuesday

Huhhuh. Päivät tuntuvat menevän liian kovalla vauhdilla. Viime viikko oli erityisen kiireinen. Tuntui, että koko ajan sai vilkuilla kalenteria tai kelloa ja panikoida, ehtiikö joka paikkaan varmasti ajoissa.

Tänään olen kuitenkin ottanut rennosti. Herännyt ilman herätyskelloa, käynyt koiran kanssa pitkällä lenkillä. Vain ollut ja nauttinut. Seuraavaksi suuntaan kampaajalle. Vihdoinkin pääsen eroon hamppulatvoistani ja liian pitkiksi venähtäneistä etuhiuksista!
annos1
Oikein ihanaa tiistaita teillekin! ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s