Sähköisyyden selättäjä

hoitoaine
En varmasti ole ainoa, joka näin talviaikaan joutuu taistelemaan sähköisen tukan kanssa. On inhottavaa, kun hiuksia ei oikein voi pitää auki ja sovituskopeissa pyöriminen (tai lähinnä se peiliin katsominen) on jotain aivan hirveää. Tukka kun sojottaa joka ilmansuuntaan.

Pitkään olin varma, ettei asialle vain voi mitään. Olin kokeillut niin monia eri tuotteita, mutta turhaan. Tukka sojotti aina vaan, välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän. Tiistaina kampaajalla käydessäni kätösiini kuitenkin tarttui kuvan pullo. Kampaajan mielestä kyseessä on ihmeaine, jonka avulla sähköinen tukka on pian (kivulias) muisto vain.

Täytyy myöntää, että olin aluksi epäileväinen. Miksi tämäkään toimisi, kun eivät ne muutkaan aiemmin? Päätin kuitenkin kokeilla vielä kerran (voi myös olla, että -40% lappu auttoi tässä päätöksessä). Ja nyt, muutaman kokeilukerran jälkeen voin sanoa, että kannatti todellakin antaa tälle mahdollisuus! Olen levittänyt tuotetta sekä kuiviin että pyyhekuiviin hiuksiin, ja toimii molemmissa!

Hah, vihdoinkin voin nauttia vapaana hulmuavista hiuksista myös talvella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s