Opiskelusta

Tänä lukuvuonna olen päässyt tutustumaan Kauppiksen ihmeelliseen maailmaan. Päätin viime keväänä yrittää päästä opiskelemaan Liiketoimintaosaaminen-nimistä opintokokonaisuutta. Kävi kuitenkin niin, että kevään ja lisääntyvän valonmäärän myötä lukuintoni katosi kokonaan. Kävin mieluummin pitkillä lenkeillä ja nautin kavereiden seurasta.

Minulla kävi kuitenkin tuuri, sillä opintokokonaisuuteen järjestettiin vielä kolmas pääsykoe elokuun lopussa. Koko kesän pänttäsin pääsykoekirjoja, tein muistiinpanoja, tuskailin ja ahkeroin. Sain myös jostain käsiini prujut, jotka auttoivat huimasti opiskeluissa! Pääsykoe tuntui yllättävän helpolta, ja muutaman päivän päästä sainkin tietää tulleeni valituksi!

Nyt, kun kokonaisuus alkaa olla loppusuoralla, olo on hieman haikea. Vaikka työmäärä on ollut paikoitellen jopa älytön opintopisteisiin nähden, olen silti oppinut tämän lukuvuoden aikana enemmän kuin monena aikaisempana yhteensä! Vihdoinkin olen päässyt opiskelemaan jotain, mistä oikeasti olen kiinnostunut.

Pakolliset kurssit käsittelivät kirjanpitoa, yrittäjyyttä, johtamista, markkinointia ja laskentatoimea. Lisäksi meillä oli syksyllä Yrityssimulaatio-niminen kurssi, jossa pääsimme pienryhmissä kokeilemaan, miltä yrityksen pyörittäminen oikeasti tuntuu. Keväällä olemme sitten saaneet itse valita kursseja. Omat valintani ovat keskittyneet lähinnä johtamiseen, sillä se on alusta alkaen tuntunut eniten omalta. Lisäksi olen ottanut muutaman markkinoin kurssin.

Syksyllä joudun palaamaan taas oman pääaineeni pariin gradun merkeissä. Toivon kuitenkin, että voisin jatkaa opiskelujani Kauppiksen puolella, edes avoimen kautta!
kirjat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s