Lennolla

kone
Tänään oli hieman erilainen maanantai. Heti aamusta suuntasimme Helsinkiin, Malmin lentokentälle.  Ajoin muuten sekä meno- että tulomatkan! Pakko myöntää, että olen aika ylpeä itsestäni!

Poikaystävä kävi siis lentelemässä Helsingin yllä, minun jäädessä ottamaan aurinkoa kentälle. Oli aivan mahtava sää, ja hieman kyllä harmitti, etten päässyt mukaan lennolle. Kyseessä oli siis kaksipaikkainen kone, joten opettajan ja poikaystävän lisäksi en olisi sinne edes mahtunut. No, ensi kerralla sitten!

Paluumatkalla heittäydyimme hieman hölmöiksi ja päätimme pysähtyä (lähes) kaikkien pienten kojujen kohdalla. Tuli nähtyä kaikenlaista: sisustuskrääsää, kasvihuonetta, antiikkia… Aika lailla laidasta laitaan! Vaikka mitään ei mukaan tarttunutkaan, oli silti hauskaa hieman hassutella. Nyt ainakin tiedän monta potentiaalista paikkaa, jos pitää joskus hommata joku hieman erikoisempi lahja…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s