Ostoksista

Kävin tänään pitkästä aikaa pyörimässä keskustassa ripsihuollon jälkeen. Olen ollut tänä vuonna todella kiireinen enkä ole oikeastaan käynyt shoppailemassa. En myöskään ole sortunut nettishoppailuun, josta olen erityisen ylpeä. Heti, kun elämä on mallillaan, on turhanpäiväinen kulutuskin vähentynyt. Muutenkin olen ruvennut kiinnittämään huomiota laatuun ja satsaan vain vaatteisiin, joita tiedän käyttäväni vielä vuosienkin päästä. Olenkin saanut omasta vaatekaapistani luotua omaa silmää miellyttävän. Maanläheisiä värejä, jotka ovat helposti yhdisteltävissä, sopivia asuja niin arkeen kuin juhlaan.

Kosmetiikka ei kuitenkaan ole ikuisuuksia kestävää. Niinpä suunnistin ripsihuollosta suoraan Sokokselle, jossa oli menossa 3+1-päivät. Etsinnässä oli ripsiväri, jotta voisin meikata myös alaripseni illan juhliin. Koska käytän alaripsiin ripsiväriä todella harvoin, ripsivärin merkillä ei ollut kovin suurta väliä. Lopulta päädyin tähän Lumenen versioon ja voin kyllä suositella sitä lämpimästi. Se sai tyngät alaripseni näyttämään todella pitkiltä, ilman paakkuja! Lisäksi ripsari on (ainakin toistaiseksi) pysynyt siellä missä pitääkin eikä ole lähtenyt leviämään pitkin naamaa.

Yövoide oli osittainen heräteostos. Sitä ei nimittäin löytynyt ostoslistaltani, vaikka olenkin sellaisen hankinnasta haaveillut. Purnukka oli kunnon alennuksessa, joten mukaanhan se pääsi. Tätä samaista voidetta olen käyttänyt aiemminkin ja pidän siitä kovasti. Kosteuttaa hyvin, mutta iho ei silti jää rasvaiseksi. Sänkyyn voi siis käpertyä huoletta heti voiteen levittämisen jälkeen – ei tartu vuodevaatteisiin!
voide
Nyt kuitenkin täytyy kiiruhtaa. Pomoni synttärijuhlat alkavat muutaman tunnin kuluttua. Luvassa on kuulemma hyvää ruokaa, juomaa ja ohjelmaa. Maltan tuskin odottaa! Pienoista asukriisiä meinasi pukata, sillä en löytänyt yhdestäkään Turun liikkeestä juhlaan sopivaa asua. Onneksi kuitenkin päätin käydä myös vaatekaappini läpi ja tadaa! Sieltähän se illan asu löytyi helposti.

Oikein ihanaa lauantaita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s