Kuulumisia

Luulin, että kiireet hellittäisivät tenttiviikkojen jälkeen. Toisin kävi. Kalenterissani on joka päivä vähintään yksi meno, monesti useampikin. Toisaalta on mukavaa, kun on tekemistä. Tulee tehtyä jotain joka päivä, eikä vaan makoiltua sohvalla. Varjopuolena on se, että täyteen kalenteriin on vaikea saada mahdutettua enää mitään uutta. Jos kaveri soittaa ja kysyy kahville, se täytyy sopia viikkojen päähän. Milloinkohan opin jättämään kalenteriin myös tyhjää tilaa, joustovaraa?

Viimeinen periodi alkoi siis muutama viikko sitten. Minulla on enää kaksi kauppiksen kurssia, johtamista ja markkinointia. Lisäksi käyn tekemässä vielä muutaman pääaineen kirjatentin ja sitten tämä vuosi alkaakin olla taputeltu. Tämä on ehdottomasti ollut parhain yliopistovuoteni. Vaikkei opintopisteitä ehkä olekaan kertynyt järjettömiä määriä, olen saanut pidettyä hyvän tason yllä alusta loppuun. En ole koskaan aiemmin tässä vaiheessa kevättä ollut näin tyytyväinen opintovuoteeni! Jotain on siis tehty oikein…
ruissalo1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s