Nukkumatti

Rakastan nykyistä sänkyämme. Rakastan sitä jopa niin paljon, että heräämisten kanssa on ollut ongelmia. Herätyskellosta huolimatta olen mieluummin kääntänyt kylkeä, vetänyt peiton korville ja nukkunut luvattoman pitkään. Tällaista ei ole tapahtunut koskaan ennen.

Näin ei kuitenkaan voinut jatkua. Koska sängystä emme (tietenkään) olleet valmiita luopumaan, oli keksittävä jotain muuta. Ja siinä, tyhmänä ympärilleni tuijotellessa tajusin, että makuuhuoneen verhot ovat varsin pimentävää sorttia. Niiden ollessa kiinni, ei siis voinut sanoa, oliko päivä vai yö.

sanky
Onneksi poikaystäväni on mestari, mitä tulee nukkumiseen. Hän voi nukahtaa missä tahansa ja mihin aikaan vaan, ympäristöstä ja metelin määrästä riippumatta. Niinpä minä aloin iltaisin jättää verhot auki. Ensin vain pikkuisen, mutta hiljalleen ihan kokonaan. Ja se auttoi! Olen koko kevään herännyt (usein) ennen herätyskelloa, oikeaan valoon. Olokin on jotenkin pirteämpi.

Hih. Tuli sitten kirjoitettua kokonainen postaus sängystä, verhoista, valosta ja nukkumisesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s