Pannukakkuja

Vihdoinkin saimme ystävieni kanssa aikataulut sopimaan, ja sain tytöt tänne vieraiksi. Olen onneton kaikessa, mikä vähääkään liittyy ruuanlaittoon tai leipomiseen. En myöskään koskaan keksi mitään järkevää tarjoiltavaa, vaikka mielestäni olisi kiva väkertää kaikkia herkkuja tarjolle. Tämäkään päivä ei ollut poikkeus.
pannari2

pannari1
Pienten mutkien kautta päädyin tekemään pannukakkua. Vaikkei kyseessä olekaan mikään lempiruokani, ajattelin sen kuitenkin olevan helppo ja nopea toteuttaa. Viimeksi vieraillessani Even luona, sain valehtelematta maailman parasta pannaria. Mutta koska Eve ei suostunut (ainakaan vielä) paljastamaan sukunsa salaista reseptiä, yritin löytää netistä jotain takuuvarmaa ohjetta. Oletteko muuten koskaan kokeilleet googlettaa pannukakun ohjetta? Voin kertoa, että niitä löytyy muutama…
pannari3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s