On the Balcony

Pitkin kevättä olemme miettineet, mitä tekisimme parvekkeen suhteen. Halusimme siitä kodikkaamman ja viihtyisämmän. Sellaisen, jossa voi rauhassa nauttia aamuteen ja lukea illemmalla viltin alla. Okei, ehkä poikaystävä haaveili enemmän vaan rennosta paikasta.

Koska kummallekaan ei kuitenkaan ole tullut mitään mullistavia ideoita mieleen, parvekeprojekti on hieman jäänyt. Ollaan katseltu ja mietiskelty, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Poikaystäväni koki kuitenkin jonkun reipastumisen, sillä ollessani tallilla, puhelimeni soi. Poikaystävä kyseli iloisesti, mikä on paras mansikkalajike. Olin hieman ihmeissäni. Ja ei, en osannut kertoa parasta mansikkalajiketta. Toivoin vain punaisia ja herkullisia…
parveke2
Ja tältä täällä nyt näyttää. Mansikka on mallia amppeli, ja upouudelle hyllylle päätyi lopulta pari purkkia perunoita. Haha. Kieltämättä kuvittelin jotain hieman erilaista. Ehkä pari yrttipurkkia siellä täällä. Nyt, muutaman päivän jälkeen, mukaan on otettu myös valkosipulit. Ehkä huomenna parvekkeella majailee pari kanaa ja possua? Aion kyllä vielä mahduttaa basilikaruukun jonnekin.

Poikaystäväni innostusta on mukava seurata. En olisi uskonut, että tuon kuoren alta kuoriutuu viherpeukalo! Itse pysyn hieman kauempana projektista. Olen kasvanut lapsuuteni omakotitalossa, jonka piha oli täynnä jos jonkinlaista kasvimaata ja kasvihuonetta. Vaikken minulle mitään traumoja jäänytkään, olen silti onnellinen nykyisestä kaupunkielämästä. Tähän asti ei ole tarvinnut huolehtia yhdenkään kasvin kastelusta, tomuttamisesta tai marjojen keräämisestä. Aion nauttia tästä vielä hetken…

Kuitenkin, parveke kaipailee vielä pientä fiksausta. Aion (luvan kanssa tai ilman) maalata hyllykön valkoiseksi. Lisäksi haaveilen edelleen jostain mukavammasta tuolista. Sellaisesta, jolla voi tarvittaessa myös löhöillä.
parveke1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s