Loppusuoralla

ruissalo9
Tämän vuoden opinnot alkavat olla aika hyvällä mallilla. Vielä muutaman esseen palautus ja pari tenttiä. Olen jo muutaman viikon ollut täysin valmis kesälomalle. Motivaatio on kadonnut kesälaitumille eikä lämpenevä sää yhtään auta asiaa. Paljon mieluummin olisin ulkona ja näkisin kavereita kuin lukisin kirjanpitoa sisällä… Huomenna on siis vuorossa kirjanpidon tentti, ja toivon todella, että pääsen siitä läpi. Minulla on koko vuoden ollut jonkinlainen viha-rakkaussuhde kyseistä kurssia kohtaan. Toisaalta se on mielestäni äärettömän mielenkiintoista, mutta siltikään ”emme vain sovi yhteen”.

Nämä olivat nyt tällaiset pikamoikat, sillä on pakko palata taas tenttikirjan ääreen. Odotan niin paljon sitä hetkeä, kun voin sanoa Kirjanpidon perusteet -kirjalle hyvästit. Ei tule ikävä.
ruissalo10

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s