Ihan uudet ihanuudet

Huh, kirjanpidon tentti takana. Nyt sitten sormet ja varpaat ristiin, että menee läpi! Miksi oi miksi meillä on tuollainen pakollinen kurssi…?

Tentin jälkeen kävin hakemassa postista saapuneen paketin. En edes muista, milloin olisin viimeksi tilannut netistä yhtään mitään, varsinkaan vaatteita! Jotenkin olen unohtanut itseni kaiken tämän kevätkiireen keskellä. Hyvä, että suihkussa ehtii käydä! Mutta toisaalta on tullut huomattua, että voin elellä onnellisesti ilman joka viikkoisia shoppailureissujakin…

Paketista paljastui muutama todella odotettu juttu. Ensimmäisenä voisin mainita Conversen pitkävartiset valkoiset tennarit. Omistan saman väriset jo lyhytvartisina, mutta olen huomannut haikailevani pidempivartisten perään. Tuntuu, etteivät nuo lyhytvartiset sovi kuin kuumille kesäkeleille. Itse olen ainakin sellainen vilukissa, etten halua palella yhtään turhaan!
kengat
Toinen paketista paljastunut juttu, heräteostos oikeastaan, on beigen värinen neuletakki, jonka selkäosa on pitsiä. Maltan tuskin odottaa tämän yhdistämistä valkoiseen toppiin ja shortseihin. Kesä, tule jo! Paketista löytyi siis koko combo, shortseja ja toppia myöten!
ostokset2
Syy, miksi oikeastaan tein koko tilauksen, oli eräs takki. Vaaleanpunainen unelmani. Vaatekappale, jonka ympärille olen suunnitellut jo muutamankin asun. Valitettavasti tässä kävi kuitenkin niin, että menin tilaamaan ihan liian suuren koon.. Kyseinen kaunokainen lähtee siis palautukseen, ja jään odottelmaan uutta, pienempää takkia saapuvaksi. Silloin luvassa myös kuvia!

Hih, paljon asiaa yhdestä paketista. Mutta saatan olla hieman innoissani!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s