Tavoitteita kohti!

Tänään yliopistolla oli ainejärjestömme järjestämä tilaisuus, jossa entiset ja nykyiset opiskelijat saivat kertoa omia työllistymis- ja työelämätarinoitaan. Päivä oli todella mielenkiintoinen, ja vaikka olin alkuun miettinyt katsovani vain muutaman esityksen, vierähtikin yliopistolla koko päivä.

Itseäni eniten kiinnostavat esitykset käsittelivät viestintää ja tiedottajan hommia. Hymyilin koko esityksen ajan. Tuntui niin omalta. Työltä, jota haluan tehdä. Päätin, että syksyllä opiskelen vielä vähän lisää (, vaikka alunperin minun pitikin keskittyä vain graduun), mediatutkimusta ja lisää markkinointia. Toivon, että jossain vaiheessa voisin perustaa myös yrityksen näiden teemojen ympärille. Saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Sen voin ainakin kertoa, että kovin innoissaan täällä ollaan!

Koko päivän jatkunut vesisade ja yliopistolla palelu (miksi jokaisessa luentosalissa vetää?) aiheuttivat sen, että kotiin tullessani halusin jotain lämmintä ruokaa. Syön yleensä pahimpaan nälkään maitorahkaa tai marjoja, mutta nyt halusin ehdottomasti jotain lämmintä. Päädyin tekemään tämän hetken lemppareitani, kanapihvejä ja uunijuureksia. Ei ehkä mikään nopein ateria noiden uunijuuresten takia, mutta ah, niin hyvää! Jälkkäriksi kokeilun vuoksi kaakaota ja vaahtokarkkeja – ja ei, kumpikaan ei edelleenkään ole minun juttuni…

Nyt käperryn sohvalle tenttikirjan kanssa. Aiheena on tällä kertaa yrityksen kansainvälistyminen ja markkinointi. Niin mukavaa luettavaa tylsän kirjanpidon jälkeen!
muki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s