Sunnuntaisafkaa

Vappuhumu ei selvästikään ole vielä laantunut, sillä yhä edelleen, parin päivän possuilun jälkeen huomasin himoitsevani pitsaa. Tai oikeastaan kaikki lähti liikkeelle vuohenjuusto- ja rucolahimostani. Vuohenjuusto ei ole mikään harvinainen himotuksen kohde, mutta rucolan olemassaoloa en ole muistanut aikoihin.
pitsa1
Tuumasta toimeen! Nopean kauppareissun jälkeen alkoi kokkaaminen. Päätin käyttää pohjana tällä kertaa Fazerin Rullarieskoja, joita ystäväni on kehunut aiemmin. Ja toden totta, olihan se hyvää! Ehkä hieman tuli sellainen laiskiaisolo, kun en tehnyt pohjaa itse, mutta kun en kerran mikään mestarikokki ole, niin… Täytteinä oli tällä kertaa kanaa, vuohenjuustoa, tomaattia ja rucolaa. Ensimmäinen pitsani, johon en tunkenut ananasta mukaan!

Olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Nam! Huomenna on kuitenkin aika palata normaaliin ruokavalioon ja hylätä moiset mätöt. Vielä tuolla pellillä kuitenkin odottaa muutama maukas pala syöjäänsä…

pitsa2

pitsa3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s