Gaggui

Vihdoinkin löysimme ystävieni kanssa kalentereistamme kahvitteluraon. Kaikilla on meneillään loppurutistus opiskeluissa ennen kesän lomia, joten yhteisen ajan löytäminen on ollut haasteellista.
kakku1
Paikaksi valikoitui tällä kertaa Gaggui-niminen suloinen kahvila Humalistonkadulla. Olen kuullut paikasta niin paljon hyvää, että oli pakko päästä itsekin vihdoin testaamaan tarjontaa! Paikka oli täynnä koko ajan, joten en hirveästi kehdannut heilua kameran kanssa. Mutta voi, miten herkullisia kakut olivatkaan! Vaikka meillä kaikilla oli suuria vaikeuksia päättää, minkä kakkupalan otamme, löytyi silti kaikkien lautasilta lopulta samainen Where’s The F***ing Summer -herkku! Pöydässä tuli välillä hiljaisia hetkiä, kun keskityimme vain nautiskelemaan.
kakku3

kakku2
Nappasin vielä poikaystävälle kotiinviemiseksi palasen Heaven On Örthiä. Pakko myöntää, että omakin haarukka saattoi eksyä muutaman kerran kakun kimppuun, poikaystävän estelyistä huolimatta. Nyt onkin sitten aikamoinen sokeriähky…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s