Naantali

naantali4
Muutama postaus sitten kerroin erilaisista haaveista liittyen tulevaan kesään. Ehkä hieman yllättäen voin nyt vetää yhden kohdan yli, sillä teimme eilen poikaystäväni kanssa päiväreissun Naantaliin. Oli niin kaunis päivä, että olisi ollut rikos kuluttaa se sisällä istuen. Niinpä lähdimme ajelemaan kohti kesäkaupunkia. Harmiksemme mikään ravintola ei ollut vielä auki, joten jouduimme tyytymään pienen kioskin tarjontaan. Oli kuitenkin aika kesäinen fiilis, kun siinä laiturilla nautiskelimme jäätelöistämme.
naantali2

naantali3
Iltapäivän aikana kiertelimme vanhaa kaupunkia. En voi lakata ihastelemasta kaupungin tunnelmaa. Kaikki on niin suloista ja harmonista, mahtavista näköaloista puhumattakaan. Jos joskus rikastun, haluan ehdottomasti hankkia kesäpaikan Naantalista. Merinäköalalla, totta kai!
naantali5

naantali6

naantali7

naantali8

naantali9
Reissusta tuli kyllä otettua paljon kuvia, kaikenlaisilla kameroilla. Hauskaa, kun toinenkin on edes jollain tasolla kiinnostunut kuvaamisesta. Ei tarvitse heilua yksin turistina kameran kanssa.
naantali13

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s