Ripset kesäkuntoon

Minulla on ollut ripsienpidennykset jo parin vuoden ajan. Ne ovat helpottaneet arkeani kummasti. Ei ole tarvinnut miettiä poskille karisseita ripsareita tai sitä, miten saan meikit pestyä pois niin, että jäljelle jää vielä ripsiäkin…

Tänä keväänä pidin ensimmäisen hieman pidemmän tauon ja annoin ripsien levätä. Melko nopeasti kuitenkin huomasin, etten yksinkertaisesti vain jaksa ripsarileikkejä enää. En saa niitä millään pestyä kokonaan pois, ja seuraavana aamuna näytän erehdyttävän paljon pandalta. Myöskin jatkuva huoli siitä, saako vesisade meikkini leviämään, vaivasi lähes päivittäin.

Eilen kuitenkin pääsin pitkästä aikaa Tarjan hellään huomaan. Olen koko tämän ajan käynyt samassa paikassa, sillä olen aina ollut tyytyväinen työn laatuun. Lisäksi minulla on raivostuttavan herkät ripset, jotka räpsyvät koko ajan, jolloin ripsienpidennysten laittaminen on vaikeaa. Tarja on kaikki nämä vuodet ollut ihanan kärsivällinen ja hellävarainen, joten joskus olen tainnut ripsihuollossa rentoutuakin…
RIPSET
Nyt kelpaa kuitenkin taas räpsytellä! Tajusin vasta kollaasia myöhemmin kootessani, että kännykän kamerassa oli ilmeisesti jokin pehmennys päällä. Kovin on nimittäin blurratut naamat! Toisaalta, ehkä ihan hyväkin… Pidetään kuitenkin päähuomio ripsissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s