Siskokset Salossa

salo1
Jos eilinen päivä meni suurimmalti osin pilalle migreenin takia, on tämä päivä paikannut sitä loistavasti. Koko päivän olen kiirehtinyt menemään siellä sun täällä. Aamu alkoi eläinlääkärikäynnillä keskustassa. Tällä kertaa vuorossa oli (onneksi!) vain rokotus – lompakkoni tuskin kestäisi enää toista päivystysreissua näin lyhyen ajan sisällä… Rokotuksen jälkeen kiirehdin moikkaamaan ystävääni, jonka jälkeen kipitin hetkeksi koirapuistoon. Seuraavaksi suuntasimme Dobberin kanssa Saloa kohti!
salo2

salo3
Olimme sopineet Karon kanssa sisustuskauppatreffit tälle päivälle. Olin lukenut muutamasta blogista postauksia salolaisesta Herkku ja Lahja Murenasta, ja halusin ehdottomasti itsekin päästä käymään kyseisessä liikkeessä. Ja voi, siellä oli vaikka mitä söpöä, suloisista sisustusjutuista tuoreeseen leipään! Kiertelimme kaupassa pitkän aikaa hypistelemässä suloisia sisustusjuttuja. Tällä kertaa mukaan ei kuitenkaan tarttunut mitään sen kummempaa, sillä saimme kuin saimmekin itsemme hillittyä! Vaikka tiukkaa tekikin…

Sisaruspäivä jatkui kauppojen kiertelyllä. Muutamia tarpeellisia juttuja tarttui mukaan, joista tärkeimpänä ehdottomasti Even synttärilahja! Kaiken kaikkiaan päivä oli oikein onnistunut. Tällaisia siskopäiviä on ehdottomasti järjestettävä useamminkin!
salo4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s