Mailan varressa

Tänään saimme ystäväni kanssa vihdoin toteutettua idean minigolfin pelaamisesta. Ystäväni naapuriin taidettiin jo viime vuonna avata Täsmäputti-niminen pieni paikka, ja siitä asti olemme puhuneet, että pitäisi käydä testaamassa. Ja nyt sitten vihdoin onnistuimme!
golf2
Oli kyllä hauskaa! Saimme pelata niin paljon kuin vain halusimme ja menimmekin rataa molempiin suuntiin. Kahden kierroksen jälkeen kuitenkin lopetimme, sillä tuuli vain yltyi ja pilviä alkoi kerääntymään taivaalle uhkaavaa vauhtia. Vaikkei minigolf ehkä oma lajini olekaan, huomasin silti kilpailuvietin heräävän heti, kun alettiin laskea pisteitä. Ensimmäisen kierroksen voitti ystäväni, mutta toisella kierroksella voitin jo kirkkaasti. No, tulipahan molemmille hyvä mieli!

Voin suositella kyseistä paikkaa kyllä lämmöllä muillekin. Vaikka paikka ei olekaan ehkä se kaikista esteettisin eikä sieltä löydy mitään hienouksia, on siellä rentoa ja rauhallista pelata. Hinta ei myöskään ole mikään kummoinen, sillä neljällä eurolla olisimme saaneet pelata niin kauan, kuin vain olisimme halunneet. Seuraavalla kerralla täytyy kyllä kerätä isompi porukka kasaan, jotta saadaan kunnon kisa aikaiseksi!
golf1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s