Keltainen bleiseri

Kuinka moni muistaa vielä Puolasta ostamani keltaisen bleiserin? Tällä viikolla pääsin vihdoin ulkoiluttamaan kaunokaistani. En tiedä, johtuuko se auringosta taivaalla vai päälläni, mutta tuntui, että ihmiset olisivat hymyilleet enemmän? Itselleni keltainen tuo ainakin valtavasti energiaa. Sellainen voimaväri.

Keltaisen bleiserin yhdistin tällä kertaa ensin boyfrendfarkkujen ja myöhemmin mustien farkkujen kanssa. Pidin asun mahdollisimman simppelinä, jotta bleiseri saisi kaiken ansaitsemansa huomion. Tällä hetkellä haaveilen valkoisista shortseista ja mustista shortseista bleiserin kaveriksi. Tuntuu, että tänä kesänä kyseistä vaatekappaletta nähdään päälläni luvattoman paljon!
asu1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s