Korurasia

korut1
Olen maailman surkein korujen käyttäjä. Yksikään sormus ei näytä hyvältä lyhyissä nakkisormissani, ja kaulakorut saavat minut tuntemaan itseni harakaksi. Kelloja ja rannekoruja sen sijaan rakastan. Ne tuntuvat sopivan tyyliini, samoin kuin yksinkertaiset korvakorutkin. Kuitenkin, minulla on yksi suuri kaulakoru, joka näkyy tuossa ylemmässä kuvassa. Kun näin sen viime joulun aikaan nettikaupassa, ihastuin heti. Hassua, sillä koru ei todellakaan ole minunlaiseni. Olen kuitenkin käyttänyt sitä ahkerasti hieman juhlavammissa tilanteissa. Se on helppo yhdistää lähes minkä tahansa kanssa, sillä koru itsessään on niin näyttävä, että jättää vaatteet auttamatta varjoonsa.

Oman korurasiani ostin reilu vuosi sitten kirpparilta. Mietin pitkään, tuleeko sille kuitenkaan koskaan tarpeeksi käyttöä, mutta ostopäivästä lähtien se on koristanut kotiani. Pidän myös siitä, että näen korut ja kellot rasiaa avaamatta. Laiskuus huipussaan…
korut2

korut3
Tänä kesänä yritän opetella paremmaksi korujenkäyttäjäksi. Moni omistamani koru näyttää sitä paitsi paremmalta ruskettunutta ihoa vasten! Saa nähdä, miten tässä projektissani onnistun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s