Merihenkisiä hankintoja

Ihanaa, sain siskoni tänne muutamaksi päiväksi. Kerrankin meillä osuu vapaapäivät samaan ajankohtaan! Tänään kävimme kiertelemässä Myllyssä, ja pitkästä aikaa mukaan tarttui itsellekin jotain. Siskoni löysi minulle ihanan Holly & Whyten seilorihenkisen topin (miten saatoin kävellä tämän ohi?!). Silkkaa rakkautta! Cubukseen taas tassuttelin sillä ajatuskella, että käyn ihan vaan vilkaisemassa aiemmassa postauksessakin hehkuttamiani bikineitä. Jotenkin kävin kuitenkin niin, että kiikutin bikinit kassan kautta kotiin asti…
bikinit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s