Aamun smoothie

smoothie1
Smoothiet ovat taas löytäneet tiensä osaksi aamujani. Jossain vaiheessa minulta meni kokonaan maku niihin. Niitä vaan oli liikaa, kaikkialla. Minne tahansa katseensa käänsikin, niin näki jonkun supersmoothien ohjeen. Hrr… Ei tehnyt enää yhtään mieli.

Poikaystäväni päätti kuitenkin, että talouteen on saatava blenderi. Hauska juttu, koska hän ei itse erityisemmin välitä marjoista tai hedelmistä. Minä taas alan hieman innostua. Varsinkin kesäisin tekee mieli syödä kaikkea tuoretta, marjoista ja hedelmistä vihanneksiin ja juureksiin. Huomaankin alitajuisesti koko ajan miettiväni kivoja yhdistelmiä, jotka voin survoa blenderiin.

Tänä aamuna smoothiemme näytti tältä. Banaania, mansikoita, maitorahkaa ja mehua. Aika tavallista. Mutta tästä se taas lähtee!
smoothie2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s