Saaristo Open

Olimme eilen ystäväni kanssa Kaarinassa Saaristo Open -festareilla. Sää ei ollut mikään parhain. Taivas oli harmaa ja välillä tuli pieniä sadekuurojakin. Iltapäivän auringosta ei illalla ollut enää tietoakaan. Silti meillä oli hauskaa! Nautimme pienen festarin tunnelmasta, hyvästä musiikista ja iloisesta festarikansasta. Kun sade taas alkoi, kipitimme autolle syömään eväitä ja kuuntelemaan musiikkia, hah!

Kesä on nyt siis virallisesti alkanut. Me siis olemme aina ajatelleet, että Saaristo Open toimii paitsi festari- myös kesäkauden avauksena! Noh, kovin kesäiseltä ei ainakaan tällä hetkellä näytä, mutta kuka tietää, ehkä illalla paistaa jo aurinko!

On muuten järkyttävää huomata, miten vanhaksi sitä onkaan tullut! Yölliset valvomiset eivät selvästikään enää oikein sovi meikäläiselle, sillä tämä aamupäivä on mennyt aikamoisessa sumussa. Mahdankohan tänään herätä ollenkaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s