Värejä ja kuvioita

asu3
Viime kesänä tein hieman erikoisen, mutta sitäkin mahtavamman löydön Lindexistä. En yleensä välitä erikoisista kuvioista ja pukeutumiseni on tyyliltään melko klassinen, mutta silti en saanut silmiäni irti näistä kaunokaisista. Joku niissä vain kolahti heti. Minua myös kiehtoi ajatus, että kerrankin alaosa olisi asussani se hieman erikoisempi. Näiden shortsien kanssa tavallinenkin valkoinen t-paita näyttää yllättävän hyvältä! Viime kesänä en shortseja päässyt käyttämään kuin muutaman hassun kerran, kiitos viileän sään. Tänä kesänä käyttökertoja toivottavasti kertyy huomattavasti enemmän!

Viime viikolla kävimme myös siskoni kanssa kiertelemässä kauppoja, ja kuten kerroin, ostin itselleni Holly & Whyten sinivalkoraidallisen liehutopin. Vaatekaappia siivotessani tulin mallailleeksi vaatteita keskenään. Jollain hassulla tavalla pidän topin ja shortsien yhdistelmästä – ainakin näin lattialla. En sitten tiedä, miltä kokonaisuus lopulta näyttäisi päällä. En myöskään ole varma, olisiko asussa jo hieman liikaa värejä ja kuvioita? Haluaisin vaan niin kovasti yhdistää nämä kaksi lemppariani!
asu2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s