Merellistä ruukkitunnelmaa

to1
Tänään juhlimme siskoni valmistujaisia. Siskoni toiveesta kävimme perheen kanssa syömässä Mathildedalissa, Ruukin Krouvissa. Paikka oli meille entuudestaan tuntematon, mutta vakuutti kaikki. Miljöö oli kaunis, ruoka maittavaa ja palvelu erinomaista. Uskon, että tuolla tulee vierailtua toistekin!

Omalle lautaselle päätyi tällä kertaa kana-caesar-salaattia, Kirakan kalkkunaa ja vielä jälkiruuaksi pecanpähkinä-suklaakakkua. Nam! Ruokailun loppuvaiheessa olin äärettömän tyytyväinen, että olin valinnut asukseni maximekon. Sain kivasti piilotettua pömpöttävän vatsan! En varmaan koskaan ole syönyt yhtä paljon…
to6

to5
Ruokailun jälkeen kävimme vielä kävelemässä piha-alueella. Kyllä Suomen kesä vaan on kaunis! Hih, arvatkaa vaan, rupesinko haaveilemaan kesäpaikasta Mathildedalissa? Voi kyllä… Katsokaa nyt näitä maisemia!
to4

to3

to2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s