Koirapuistossa

dodo2
Rakastan koirapuistoja. Dodon saatua ensimmäiset rokotteet, niissä onkin tullut käytyä ahkerasti, parhaimmillaan jopa monta kertaa päivässä! Vuosikausia kävimme Nummenrannan koirapuistossa, mutta tänä kesänä olemme vaihtaneet Iso-Heikkilän puistoon. Siellä koirat tuntuvat viihtyvän paremmin, puisto on suurempi ja maasto mukavan vaihtelevaa!
dodo3
Kerrankin muistin ottaa myös kameran mukaan. Harmiksemme puistosssa ei ollut Dodon ja Honeyn lisäksi muita koiria, joten suuremmilta riehumisilta vältyttiin. On kuitenkin aina yhtä mukavaa katsella, kun koko ikänsä tunteneet koiraystävykset pääsevät viilettämään vapaina!
dodo1

dodo4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s