Texmex nachosalaatti

ruoka1
Tänään jo töissä iski hirveä himo päästä tekemään (tai lähinnä syömään) Texmex nachosalaattia.  Naurattaa hieman tuo salaatti-sana tuolla lopussa, mistään terveellisestä ateriasta ei nimittäin ole kyse. Niinpä koukkasin kotiin ajellessani kaupan kautta ja hain muutamia tarvittavia aineksia. Kyseisestä ruuasta on varmasti monta eri variaatiota, mutta meidän salaattimme koostui tällä kertaa seuraavista aineksista:

400g jauhelihaa
Santa Marian Taco-maustepussi
Maissia
Kurkkua
Jäävuorisalaattia
Juustopaloja
Nachoja
+ kastikkeena on perus dippi (Barbeque-dippijauhe + kermaviili)

Sitten vain kaikki tyylikkäästi sekaisin! Jauhelihan kannattaa antaa jäähtyä kunnolla ennen kuin sen sekoittaa salaatin sekaan, etteivät vihannekset lässähdä. Olen aiemmin käyttänyt salaatissa maissin sijasta paprikaa, mutta täytyy sanoa, että pidin tästä maissiversiosta enemmän. Joskus olen myös korvannut dipin juustokastikkeella, mutta omaan makuuni salaatista tuli silloin liian tunkkainen ja tuhti. Mutta kuten sanottua, tästä voi varmasti jokainen muokata omaan makuunsa sopivan!

Istuskelen muuten ensimmäistä kertaa uudistetulla parvekkeellamme. Siitä seuraavalla kerralla vähän lisää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s