Matkahaaveita

Puolan matkastamme tuntuu olevan pieni ikuisuus. Kesä on ollut todella kiireinen meillä molemmilla, mutta päätimme jo viikkoja sitten, että viimeistään elokuussa pidetään yhteinen miniloma. Lähdetään edes jonnekin. Pieni irtiotto arjesta.

Ensin olimme menossa Tukholmaan. Katselimme hotelleja, laivoja, suunnittelimme ohjelmaa. Sitten keksimme Tallinnan. Sivusilmällä vilkuilimme myös lentoja Roomaan, Prahaan, Malagaan… Matkahaaveilua rajoitti kuitenkin aika paljon tuo kolmen päivän aikaraja sekä ajatus siitä, ettemme todellakaan halua istua tuosta ajasta montaa tuntia koneessa.

Sitten keksimme Riian. Lento lähtisi jälleen täältä Turusta, lentomatka olisi lyhyt ja kohde ainakin minulle uusi ja tuntematon. Ja niin siinä sitten kävi, että itse istuskellessani työpaikan kahvihuoneessa, poikaystäväni otti ja varasi meille matkat. Ja voi, miten onnellinen nyt olenkaan! Jälleen jotain odotettavaa. Ja mikä parasta, parhaassa seurassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s