Heinäkuun ensimmäinen

Mihin kesäkuu katosi? Missä kesä ylipäätään viipyy? Lämpimiä päiviä on tainnut olla tähän mennessä kaksi kappaletta, sateisia kymmenittäin enemmän… No, toivoa sopii, että heinäkuussa vihdoin saataisiin hellettä! Itse olen ainakin täysin valmis hylkäämään pitkät housut ja villapaidat ja siirtymään hiljalleen niihin kesävaatteisiin…
ruissalo13
En tiedä, olenko ainoa, joka hieman jo kriiseilee sitä, että kesä on taas ihan kohta ohi. Heinäkuu menee varmasti hujauksessa, lähinnä töissä, ja elokuu on aina ollut minulle sellainen tietynlainen laskeutumiskuukausi. Tietynlainen siirtyminen työstä takaisin opiskelumaailmaan. Paluu yliopistolle. Hassua ajatella, että pian alkaa (toivottavasti) viimeinen yliopistovuoteni. Ihan vielä en osaa ajatella, miltä tuntuu jättää yliopisto taakseen. Palauttaa viimeinen tenttipaperi. Istua viimeisellä luennolla. Raahautua viimeisen kerran Yliopistonmäelle… Heh. Ehkä menen hieman asioiden edelle. Tällaisia juttuja kuitenkin liikkuu mielessä jo näin heinäkuun ensimmäisenä päivänä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s