Laukkutyttö

Olen laukkutyttö. Vai pitäisikö sanoa paremmin, asustetyttö. Läheiseni tietävät, että saatan kuluttaa jopa tunteja päivässä etsiessäni kodittomia asusteita, yleensä juuri laukkuja. Voisi ehkä kuvitella, että moisen etsinnän ja ajankäytön tuloksena laukkukokoelmani olisi suuri ja täydellinen. Näin ei kuitenkaan ole.

Tällä hetkellä omistan vain neljä laukkua. Louis Vuittonin Neverfullini ovat palvelleet lähes päivittäisessä käytössä reilun vuoden. Rakastan niitä. Ne sopivat asuun kuin asuun ja vetävät sisäänsä uskomattoman määrän tavaraa. Ainoa, mutta sitäkin suurempi miinus, tulee siitä, ettei laukkua saa suljettua. Monen monta kertaa olen huokaillut vetoketjun perään, kun onkin alkanut sataa kaatamalla tai kipittäessäni väenpaljoudessa ruuhka-aikaan.
laukku4
Guessin laukku on ollut ratkaisu tähän vetoketjuongelmaan. Vaikken muuten kyseisen merkin laukuista välitäkään, on tämä tapaus ollut positiivinen yllätys. Ostin sen viitisen vuotta sitten Fashionstoren alennuksesta, sillä kaipasin hieman isompaa laukkua luennoille. Sadepäivien pelastaja. Värinä turvallinen musta.
laukku1
Neljäs laukkuni on Korsin Jet Set Crossbody, joka on toiminut ratkaisuna pikkulaukkuongelmaani. Täydellisen kokoinen ja värinen. Tämä melko uusi tulokas on kuitenkin sulattanut sydämeni täysin. Tällä hetkellä haaveilenkin laukkuun sopivista kengistä. Silmää miellyttävät eniten Tory Burchin Reva-balleriinat (, joita omistan mustina kaksin kappalein). Malli on juuri sopiva outoon ja leveään lättäjalkaani!
laukku2
Miltä unelmieni laukkukokoelma sitten näyttää? Sen verran voin paljastaa, että se sisältää vielä muutama Vuittonin laukun sekä pari kaunokaista Mulberryn ja Tory Burchin valikoimista… Toivon, että viimeistään syntymäpäivänäni pääsisin kotiuttumaan jonkun kauniin laukun tai ihanan huivin. Saa nähdä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s