Yllätysvierailulle

Tämä viikko alkaa varsin mukavissa tunnelmissa. Lähden nimittäin aivan juuri ajelemaan vanhempieni luo Lohjalle. Vierailu tulee yllätyksenä, ja onkin hauskaa nähdä vanhempieni ilme, kun kurvaan pihaan. Kesä on ollut todella kiireinen, joten en ole päässyt käymään kotikotona niin usein kuin olisin halunnut. Mutta tällaiset minireissutkin lievittävät mukavasti ikävää! Nyt kuitenkin koira kainaloon ja kohti autoa!
laukku3

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s