Ongelmakohta

Yksi kotimme suurin ongelmakohta sijaitsee tällä hetkellä eteisessä. Siellä on pikkuruinen nurkka ihan tyhjillään, ja olemmekin miettineet sille järkevää käyttöä jo pidemmän aikaa. Nyt, pitkien pohdintojen jälkeen olemme molemmat sitä mieltä, että jonkinlainen taso tai pöytä olisi paras ja käytännöllisin ratkaisu. Nurkka, johon pöydän haluaisimme, ei kuitenkaan ole mikään helpoin sisustettava. Tilaa on todella vähän joka suuntaan, joten pöytä ei saisi olla kovin syvä tai leveä.

Alunperin nurkassa oli kenkäteline. En kuitenkaan erityisemmin yleisestikään pidä siitä, että sellainen on esillä. Ihan jo senkin takia, että se harvoin näyttää siistiltä, vaikka kenkiä kuinka asettelisi! Olisi myös kätevää, jos eteisessä olisi joku paikka, johon esimerkiksi kassin tai käsineet saisi laskettua.
eteinen1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s