Kuvia lenkkipolulta

allas15

allas16Pitkästä aikaa päätimme ystäväni kanssa ottaa kamerat mukaan lenkille. Alunperin olimme suunnitelleet menevämme keskustaan kuvaamaan rakennuksia ja kaupungin vilinää, mutta jotenkin rauhallinen metsälenkki kuitenkin vei voiton. Samaisella reissulla näin myöskin ensimmäisen käärmeen tänä kesänä! En tiedä, kumpi pelästyi enemmän, minä vai käärmeraasu, joka kiemurteli nopeasti karkuun. Pakko myöntää, että tuon kohtaamisen jälkeen katsoimme entistä tarkemmin, minne astuimme.

Olenko muuten jo kertonut, miten rakastan nykyistä asuinpaikkaani? Vaikka keskustaan onkin hieman pidempi matka kuin edelliseltä asunnoltani, on täällä taas paljon paremmat lenkkeilymahdollisuudet, josta näin koiranomistajana olen erittäin innoissani! Löytyy satumetsää, mäntykangasta, ryteikköä, lenkkipolkuja vesistön läheisyydestä… Vieläkään, reilun puolen vuoden jälkeen, en ole ehtinyt koluamaan edes lähellä olevia polkuja kokonaan!

Mutta se niistä lenkkipoluista… Tässä hieman kuvia tämänpäiväisestä reissustamme!allas13

allas14

allas12

allas11

allas7

allas6

allas1

allas3

allas19

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s