Konjakinruskeaa

korsMuutama viikko sitten, kun siivosin vaatekaappejani huomasin, etten omista oikeastaan yhtäkään kunnollista korkokenkäparia. Kenkäkaapista löytyi kyllä monet hetken mielijohteesta ostetut parit, jotka eivät kuitenkaan tunnu hyviltä jalkaan. Voisin kuvitella koikkaroivani niiden kanssa maksimissaan muutaman tunnin. Mutta joskus ne on pitänyt ostaa, välittämättä siitä, etten oikeastaan edes osaa käveillä koroilla tai siitä, etteivät ne ole sovitusvaiheessakaan tuntuneet hyviltä. Nuorempana olin kuitenkin innokas korkojen käyttäjä ja haluaisin elvyttää tämän vanhan tavan. Vaikka tiedän edelleen valitsevani mieluummin tasapohjaiset yksilöt, olisi silti hienoa, jos voisi edes harkita korkoja. Siitä sitten alkoikin täydellisen parin metsästys.

Päätin listata muutamia kriteereitä kengilleni. Korot eivät saisi olla mitkään överit. Olen jo valmiiksi 168 cm pitkä, joten en oikeasti edes tarvitse lisäpituutta. Kenkien tulisi myös olla hyvät jalkaan. Sellaiset, joilla jaksaisi talsia tarvittaessa useammankin kilometrin. Suurimmaksi ongelmaksi kuitenkin osoittautui väri. Olin ensin vahvasti sitä mieltä, että kenkien on oltava mustat. Tällöin ne sopisivat kaiken kanssa. Turvallinen ja tylsä valinta siis. Koska kuitenkin haaveilin siitä, että voisin ottaa kengät käyttöön jo kesän aikana, muuttui värikin pian mustasta konjakkiin. En tiedä, olenko täällä jo tarpeeksi hehkuttanut, miten oma kesäni näyttäytyy vaatteissa lähinnä sinivalkoraitana ja konjakinvärisinä asusteina?

Tutkin ja vertailin pitkään erilaisia vaihtoehtoja. Korsin korkkarit tuntuivat kuitenkin keränneen yllättävän paljon positiivista palautetta. Moni kehui niitä helpoiksi kengiksi, joilla jaksoi painella helposti koko päivän töissä. Ja juuri sellaisiahan minä etsin! Joten, koko alkukesän jatkunut korkokenkämetsästys päättyi lopulta siihen, että menin ostamaan itselleni konjakinväriset Korsit, jotka sitten tänään kävin hakemassa postista. Montaa kilometriä en niillä vielä ole kävellyt, mutta asuntoa edestakaisin kipsutellessani huomaan jo eron edellisiin korkokenkiini. Nämä ovat huomattavasti tukevammat, korko on itselleni sopiva ja mikä parasta, ne näyttävät todella hyviltä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s