Minä en

ruissalo3
Juo kahvia. Laula suihkussa. Osaa luistella. Siedä epäoikeudenmukaisuutta. Ymmärrä empaattisuuteen kykenemättömiä ihmisiä. Ole koskaan hypännyt benjiä. Kai koskaan voi pelastaa kaikkia maailman kodittomia eläimiä. Käytä sateenvarjoa. Jaksa meikata joka päivä. Ole koskaan maistanut Nutellaa tai energiajuomaa. Käytä voita leivällä. Juokse koskaan bussiin. Käytä kotona sukkia. Omista kuin yhdet farkut. Siedä odottelua. Ole hyvä sanomaan ei. Aina ole kovin reilu itselleni. Osaa koota huonekaluja. Hallitse taskuparkkeerausta. Tykkää olla huomion keskipisteenä. Osaa olla innostumatta uusista jutuista. Ole käynyt yli puoleen vuoteen baarissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s