Loviisan Aitta

Eilen oli erikoinen päivä. Se sisälsi viiltävää surua, ahdistusta, huolta ja itsesyytöksiä, mutta myös toivoa, intoa ja mahdollisuuksia.
aitta11111

aitta1111
Illalla päätimme lähteä ystäväni kanssa vierailemaan Ruskossa sijaitsevaan Loviisan Aittaan. Heti alkuun täytyy sanoa, että meitä molempia jäi suunnattomasti harmittamaan se, että varasimme käyntiin niin vähän aikaa… Alle tunnissa kävimme kaikki kolme rakennusta nopeasti läpi, mutta sen suuremmille tutkailuille aika ei yksinkertaisesti riittänyt. Olemmekin suunnitelleet jo uutta reissua, sillä niin moni tuote jäi kolkuttelemaan takaraivoon…
aitta111

aitta3

aitta5

aitta6
Loviisan Aitta. Taivas. Kaikki lempimerkkini samassa paikassa! Riviera Maisonin rakennuksen olisin voinut tyhjentä kokonaan! Lexingtonilta löytyi taas monta ihanaa tuotetta, samoin Gantilta ja Linumilta! Pitkästä aikaa oli oikeasti vaikea hillitä itseään kaikkien niiden kauniiden asioiden keskellä! Onko kellekään muulle muuten käynyt niin, että kyseisessä paikassa vierailtuaan alkaa haaveilla merenrantahuvilasta?

Tällä kertaa mukaan ei siis tarttunut mitään, mutta kuten jo aiemmin sanoin, niin sen verran muutama tuote jäi ”muistuttelemaan itsestään”, että uusintareissu on varmasti tiedossa!
aitta13

aitta11

aitta7

aitta4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s