Vauhdikas vapaapäivä

Vauhdikas vapaapäivä alkaa olla voiton puolella! Tai ei ehkä vauhdikas, mutta sopivan kiireinen. Aamupäivällä kipitin keskustaan moikkaamaan ystäviäni. Pikaisen pohdinnan jälkeen päätimme mennä katsastamaan meille kaikille entuudestaan tuntemattoman Jäätelöbaari Harmonian. Meillä on jo vuosia ollut hauska tapa käydä yhdessä uusissa (tai ainakin meille uusissa…) kahviloissa ympäri Turkua. Kaikenlaista on siis tullut näettyä ja ennen kaikkea, maistettua! Voin rehellisesti sanoa, etten ennen tätä päivää ole tiennyt, että jäätelöissä voi olla eroja. Mielestäni kaikki jäätelöt ovat maistuneet, noh, jäätelöltä. Olivat ne sitten kalliita tai halpiksia. Sitten eksyimme kerran poikaystäväni kanssa Hansan Minetti-nimiseen jäätelöpaikkaan. Ja se oli rakkautta ensimmäisestä lusikallisesta lähtien.

Ja uusi rakkaus syttyi jälleen tänään, kun pääsin maistamaan Harmonian omatekoista kirsikkajäätelöä. Tai pirtelöhän se oikeastaan oli, ja vieläpä maailman söpöimmässä lasipullossa tarjoiltuna! Kälättävä kolmikkomme hiljeni kyllä pitkäksi aikaa, kun kaikki keskittyivät annoksiinsa.
Illalla kävimme vielä poikaystävän kanssa syömässä ja elokuvissa. Koko hommasta ei aluksi meinannut tulla yhtään mitään, sillä molemmilla oli aivan liian kova nälkä. Halusimme ihan erilaisia ruokia eikä kumpikaan ollut nälkäpäissään valmis luopumaan visiostaan. Emme myöskään löytäneet sellaista ravintolaa Turusta, josta olisi saanut sekä thairuokaa, kunnon pihvejä ja siipiä… Lopulta teimme sitten kompromissin ja suunnistimme Myllyyn syömään. Siellä vatsamme täyteen ahmittuamme suuntasimme keskustaan. Meillä oli pari ilmaislippua jäljellä, ja poikaystävä halusi ehdottomasti tänään päästä elokuviin – elokuvatarjonnalla ei tuntunut olevan niinkään väliä! Siellä me sitten katselimme Ted 2 -leffaa täpötäydessä salissa. Täytyy myöntää, etten ikipäivänä olisi itse valinnut kyseistä elokuvaa katsottavaksi. Joka tapauksessa se oli kuitenkin yllättävän hauska, ja meikäläinenkin (maailman huonoimman huumorintajun omaavana) sai nauraa ihan tarpeeksi. Poikaystäväni sanoin, ”ei saa olla niin rajoittunut”.

Nyt kuitenkin kipitän pikapikaa peiton alle nukkumaan. Huomenna saan maailman parhaimman siskon tänne – vihdoin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s