Siskon kanssa

Olemme tänään viettäneet siskoni kanssa kivaa päivää lähinnä shoppailun merkeissä. Kaikki lähialueen sisustuskaupat on nyt kierretty, ja ainakin sisko löysi asuntoonsa vaikka mitä kivaa! Itse olin tänään hieman pihillä (tai järkevällä) päällä, joten ostokset jäivät ihan minimiin. Uskokaa tai älkää, mutta ainoa ostokseni oli sadetakki. Kyllä. Olen niin kyllästynyt siihen, että kastun lähes päivittäin läpimäräksi. Seuraavaksi kaivan varmaan Hunterit kaapista…

Tämä kesä on kyllä säiden puolesta ollut erittäin surullinen. En muista kuin kaksi aurinkoista päivää, jolloin olisin oikeasti päässyt nauttimaan kesäisestä fiiliksestä. Muuten olen ollut tehokkaasti töissä aina, kun aurinko on edes hieman pilkahtanut pilviverhon takaa. Sadekuurot ja ukkosmyrskyt taas ovat käyneet liiankin tutuiksi.

Tänään kahvittelimme siskoni kanssa erään kahvilan terassilla. Uhmasimme myrskytuulta ja istuimme (ainoina) terassilla juomassa kahvejamme, fleeceviltteihin kääriytyneinä. Ensimmäiset ulkokahvit tänä kesänä!
Nyt istumme sohvalla katsomassa Salkkareiden uusintoja! En muista enää kaikkia hahmoja, vaikka joskus olin melko innokas sarjan seuraaja. Onneksi sisko tietää ja muistaa kaiken. Rupesimme myös muistelemaan lapsuutemme kesiä. Aamupäivisin katsottiin Summeria, jonka jälkeen lähdettiin pyöräilemään tallille tai rannalle. Kotiin tultiin vasta myöhään illalla. Kesät tuntuivat loputtoman pitkiltä, ja välillä tuntui vaikealta keksiä ohjelmaa jokaiselle päivälle. Silloin paistoi aina aurinko, kesät olivat lämpimiä ja elämä huoletonta. Joopa joo, on tainnut aika kullata muistot…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s