Makuuhuoneessa

paaty5
Sängynpäätymme on nyt valmis. Samoin yksinkertaiset, pelkistetyt yöpöytämme. Hassua, miten paljon muutama lauta voi muuttaa koko huoneen ilmettä. Innostuin myös siirtämään vierashuoneen sohvatyynyt makuuhuoneeseen, sillä mielestäni sängynpääty kaipaa kaverikseen useamman tyynyn.

Poikaystäväni halusi myös hieman hifistellä ja lisäsi sängynpäädyn taakse ledinauhan. Valo on niin kirkas, että emme tarvitse erillisiä lamppuja yöpöydille tai päädyn päälle. Ihan kätevää, sillä melko usein yöpöydillä tulee säilytettyä kirjoja ja lehtiä, jolloin lamput eivät edes mahtuisi siihen.
sanky2
Oli myös hauska huomata, miten innoissaan poikaystäväni oli tästä pienestä projektista. Olemme siinä mielessä lyömätön tiimi, että minä tykkään kovasti ideoida ja poikaystävä taas toteuttaa. Nyt pähkäilemmekin, minkä projektin toteuttaisimme seuraavaksi.

Ai niin! En ole varma, kuvittelenko vain, mutta ainakin tuntuu, että nukun valmiissa makuuhuoneessa paremmin kuin ennen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s