Heinäkuun kännykkäkuvat

Heinäkuulta ei montaa kännykkäkuvaa kertynytkään… Pitänee olla elokuussa ahkerampi!
Kävimme poikaystäväni kanssa testaamassa Minetti Jäätelön Hansassa. Oli kyllä herkkua! // Katsoin sattumalta jonkin Dokumentin Märta Tikkasesta ja ihastuin naisen elämänasenteeseen. Päätin myös, että aion lukea Vuosisadan rakkaustarinan. Kuin sattumalta, kyseinen kirja löytyi vanhempieni kirjahyllystä. // Sävy sävyyn! // Myös Jäätelöbaari Harmonian kirsikkajäätelö vei kielen mennessään!Kesän ensimmäiset (ja viimeiset) terassikahvittelut? // Nämä vaatekappaleet ja asusteet tuntuvat juurtuneen päälleni! // Ostin kylpyhuoneeseen pienen korin, johon rasvat ja muut purkit saa siististi laitettua. // Siskoni kävi testaamassa Aatua yhtenä päivänä – ja rakastui.
Ensimmäistä kertaa ikinä saan orkidean kukkimaan! Voi sitä riemun määrää, kun huomasin ensimmäisen kukan puhjenneen! // Lenkkimaisemia, jälleen kerran. // Joku epämääräinen otos matkalla ripsihuoltoon… // Ihana, ihana sängynpääty!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s