Kaapin paikka

Eilen oli hyvä päivä. Kävimme poikaystäväni kanssa muuten vaan kiertelemässä muutamia lähialueen huonekaluliikkeitä. Sivusilmällä vilkuilimme, jos löytäisimme kaapin kylpyhuoneeseen. Olemme varmasti puoli vuotta puhuneet siitä, että haluaisimme kylpyhuoneeseen kaapin, jossa voisi säilyttää pyyhkeitä ja pyykinpesuaineita. Emme kuitenkaan ole olleet valmiita uhraamaan kaappiin montaakaan satasta, joten asia on jäänyt vain haaveilun tasolle. Kunnes eilen, ihan sattumalta, törmäsimme Ikean poistonurkassa kaappiin. Meidän kaappiimme. Ja se oli menoa!
kaappi1
Olimme jälleen hieman uhkarohkeita ja ostimme (tai no, poikaystäväni osti, kiitos!) kaapin ilman sen kummempia mittailuja. Erityisen jännittävän tästä teki se, että nurkka, johon olimme kaappia suunnitelleet, on todella kapea. Hyvä tuurimme kuitenkin jatkui, sillä kaappi on aivan täydellisen kokoinen – kuin mittatilaustyönä tehty! Lisäksi se mahduttaa sisäänsä kaikki pyyhkeemme ja pesuaineemme. Pelkäsin myös, että kylpyhuone jäisi ahtaan näköiseksi, mutta mitä vielä! Tilaa on edelleen todella paljon. Nyt vain ei tarvitse tassutella märin jaloin aina vaatehuoneeseen asti, kun tajuaa kesken suihkun unohtaneensa ottaa uuden pyyhkeen…
kaappi2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s