Onnesta soikeana

Olen viimeisen puolen vuoden aikana ahdistellut ystäviäni ja perheenjäseniäni bleiserinmetsästyksellä. Tiedättekö, kun keksitte jonkin vaatekappalleen hienouden hieman liian myöhään, ja kaikki on jo myyty loppuun. Minulle kävi juuri näin. Tyydyin ihailemaan Lindexin Holly & Whyte -malliston bleiseriä liian kauan ja lykkäsin ostoa aina vaan myöhemmäksi. En edes tiedä miksi, sillä bleiseri oli (ja on toki edelleen) täydellinen.

Kun sitten viimein päätin mennä ostamaan bleiserin, ei niitä yllättäen enää ollutkaan missään. Soitin kaikki Turun ja lähialueiden Lindexit läpi, mutta mistään ei enää löytynyt. Kovasti lupailivat soittaa takaisin, kun uusi erä saapuisi taas liikkeeseen, mutta soittoa ei koskaan kuulunut. Epätoivoisena metsästin bleiseriä myös Latviasta sekä soitin ympäri Suomea levittäytyneille ystävilleni ja kyselin, jos he voisivat osallistua metsästykseen. Ja toki ystäväni auttoivat, mutta mistään ei vain tärpännyt. Niin monta kertaa olin turhaa poikennut milloin minkäkin kaupungin Lindexeissä, turhaan. Yritin onneani myös netissä, mutta kukaan ei ollut innokas myymään omaansa pois. Kuitenkin, astelin eilen Myllyn Lindexiin. Tiesin jo, että reissuni tulisi olemaan turha. Skannasin katseellani kauppaa ja olin jo luovuttamassa, kunnes silmäni osuivat vaaterekkiin, jossa oli jäljellä muutama koko minun bleiseriäni. Voin kertoa, ettei itku ollut kaukana. Tärisevin sormin selailin kokolappuja ja tadaa, siellä se oli! Minun kokoni! Riemu repesi kuitenkin kokonaan kassalla, kun myyjä kertoi bleiserin olevan -50% alennuksessa! En ollut uskoa korviani…
takki3
Hah, sainpas kirjoitettua kokonaisen postauksen bleiseristä. Mutta joskus jotkin asiat vain kolahtavat, ja tämä bleiseri on juuri sellainen. Tiedän jo nyt, että tulen käyttämään sitä paljon. Itse asiassa aloin eilen miettiä vaatekaapin perusteellista siivousta ja tyhjennystä. Kun omistaa muutaman luottotuotteen, ei tarvitse kymmeniä ”ihan kivoja” vaatteita siihen rinnalle. Tästä projektista aion kuitenkin kirjoittaa vasta hieman myöhemmin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s