Arjen pieniä iloja

tarjotin4
Jännä, miten pieniä asioita alkaa arvostaa kaiken kiireen keskellä. Tälle päivälle olimme varanneet saunavuoron ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen. Tuntui ihan hassulta. Mitä ihmettä saunakassiin pakataan?

Aamulla sain nauttia aamuteeni auringonpaisteessa parvekkeella. Samalla tajusin rakastavani elokuuta. Illat ovat jo tunnelmallisen pimeitä, pahin porotus on tiessään ja tunnelma on jotenkin odottava. Tuulessa voi jo huomata pilkahduksen syksystä, mutta vihreä nurmi kertoo, ettei kesä ole vielä mennyt minnekään.

Myös ihmiset tekevät minut iloiseksi. Ei tarvita kuin yksi ystävällinen hymy kassajonossa tai oven avaus ilman pyyntöä. Pyrin myös itse olemaan kohtelias muille. Kehun vaatteita, kynsiä tai hiuksia. Päästän kassajonossa ohi, jos takanaolijalla on vähemmän ostoksia kuin itsellläni. Odotan, että naapurin mummo ehtii kanssani samaan hissiin.

Niin, hyvä muistutus itsellenikin, ettei aina tarvita ulkomaanmatkoja, kukkapuskia tai uusia laukkuja. Usein ne pienet yksittäiset jutut riittävät. Arjen pienet ilot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s