Kuvakokeiluja

dodo2

dodo1
Saanko hihkua innosta? Ihana ihana poikaystäväni oli mennyt ostamaan minulle (hieman aikaisen) synttärilahjan, nimittäin kauan haaveilemani uuden objektiivin. Vielä on kaikki säädöt ja muut ihan hakusessa, mutta kyllä se tästä, pikkuhiljaa…

Ensimmäiseksi kuvauskohteeksi päätyi tietenkin asuntomme ehdoton tähti, Doris. Ihan täysillä mäyräneiti ei jaksanut keskittyä, sillä pehmolelu kiehtoi ihan liikaa. Kauniiden muotokuvien sijaan kamera on täynnä hampaat irveessä kohti pehmopandaa hyökkäävän petoeläimen kuvia.
dodo3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s