Syystuulia

Pakko myöntää, että olen melko innoissani lähestyvästä syksystä ja ennen kaikkea kerrospukeutumisesta. En tiedä, mistä se johtuu, mutta minulla on usein kesäisin tunne siitä, etten osaa pukeutua. Aina on liian paljon tai vähän päällä. Kultaisen keskitien löytäminen tuntuu olevan mahdottomuus. Tosin tänä kesänä ei ole hirveästi tarvinnut pelätä, että hikoilisi…

Keräsin kollaasiin muutamia omia syyslemppareitani. Kukaan ei varmaan ylläty maanläheisistä väreistä ja klassisista malleista? ;) Omasta vaatekaapista löytyy Mulberryn klassikkohuivi samoin kuin pidempi villakangastakki ja beige ponchokin. Konjakinvärisiä saappaita olen etsinyt jo useamman syksyn, mutta vastaan ei ole vielä tullut sitä täydellistä paria. Ehkäpä vihdoin tänä vuonna? Tänä syksynä aion myös ostaa huopahatun. Olen ihaillut niitä muiden päissä jo niin kauan, että pakkohan se on itsekin sellainen ostaa. En tosin ole varma, sopiiko minkäänlainen hattu pallopäähäni, mutta aina saa haaveilla!

syksy1

Takki / Hattu / Huivit / Saappaat / Saappaat / Nilkkurit / Laukku / Laukku / Poncho / Farkut / Pipo / Farkut / Neule / Saappaat / Aurinkolasit / Takki / Takki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s