Taas mennään!

passi
Nimittäin Tallinnaan! Olemme koko kesän jutelleet siskoni kanssa siitä, miten kivaa olisi lähteä yhdessä käymään jossakin. Pitkään olimme varmoja, että kohteemme tulisi olemaan kesäinen Tukholma, mutta aikatauluongelmien takia päädyimmekin päiväreissulle Tallinnaan. Kiva pieni irtiotto vielä ennen paluuta yliopistolle!

Olen viimeksi ollut Tallinnassa muutama vuosi sitten, silloinkin tyttöporukalla. Muistan, miten yritimme silloin käyttää hyödyksi kaikki viron kielen kurssien opit, mutta silti emme aina tulleet ymmärretyiksi. Muistan myös kävelemisestä jomottavat jalat, älyttömät tuliaismäärät ja epäonnistuneet ryhmäposeeraukset. Kyseessä oli ensimmäinen ystäväporukalla toteutettu reissu. Toivon, että pääsemme samalla porukalla vielä käymään jossakin.

Nyt kuitenkin jatkan pähkäilyä. Mitä yhden päivän reissulle oikein kannattaa pakata mukaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s